Auto Hi-Fi ja Audio Huolto

Auto Hi-Fi Huolto ja suunnittelu

Auto Hi-Fi ja tuning:
Tilattavissa Massive audion ja Stetsom kaijuttimet ja vahvistimet
Autoihin monipuolisesti hälyytinjärjestelmiä (myös asennettuna) kerro toiveesi niin katsomme sopivan tuotteen (myös kameravalvonta autoosi).
Mittatilaus Subwoofer kotelot. autosi ja tarpeittesi mukaan.
Vahvistin huolto.
Tavaran toimitus

Huollolla ei ole liiketiloja. Normaalisti tavara liikkuu postilla tai matkahuollolla. Myös toimitus paikanpäälle onnistuu erikseen sovittaessa.

Nouto onnistuu pääkaupunki alueella sopimuksen mukaan.

Lunastamattomat tuotteet jotka ovat 1kk jälkeen edelleen lunastamatta, katsomme olevan huollon omaisuutta ja myymme tuotteet edelleen huoltokulujen kattamiseksi.

Toimitusohjeet lyhyesti:
Ennen toimitusta ota yhteys: myynti (a) datanetworks.fi

– Puhdista laite
– Poista vahvistimen terminlaaleista kaapelit sekä langanpätkät.
. Kiristä terminaalien ruuvit. (Langanpätkät saattavat joutua vahvistimen sisään kuljetuksen aikana. Samoin terminaalien ruuvit irtoavat ja putoavat pakkauksesta tai naarmuttavat laitetta.)
– Pakkaa ao. ohjeen mukaisesti.
– Takuutapauksissa mukaan kuittikopio sekä TÄYDELLISET yhteystiedot ( sis. Puh nro, nimi, osoite, postinumero, paikkakunta).
– VIKAKUVAUS.

Pakkaa tuote joko alkuperäispakkaukseen tai sitä lähinnä vastaavaan. Tutustu postin tai matkahuollon korvausehtoihin koskien kuljetusvaurioita.
Tuote palautetaan samassa pakkauksessa, emme ota vastuuta kuljetusvaurioista jotka johtuvat asiakkaan toimittaman pakkauksen laadusta. 

Käytä kunnollisia pehmustemateriaaleja kuten stryroxi, vaahtomuovi, uretaani tai ilmatäytemuoveja. Silloin pakkaus on turvallinen kuljettaa ja tuote säilyy ehjänä molempiin suuntiin.

Hinnasto :

Tarkistus/arvio 30€+postit 0€ jos vahvistin jää romukoppaan jolloin sitä ei korjata.
Huoltotyö 50€/laite + tarvittavat osat + postit sis.arvion.